Deze woning werd compleet gestript en opnieuw opgebouwd en ingedeeld. De bouwtechnische kwaliteit en de Isolatiewaarde zijn sterk verbeterd. Er is  geprobeerd het oorspronkelijke karakter waar mogelijk te handhaven en te versterken. De verdiepingen bevatten beide 3 slaapkamers, een badkamer en een toilet. De steile trap naar de eerste verdieping is vervangen door een goed beloopbare trap. De gang werd opnieuw ingedeeld, de meterkast is vanuit de woonkamer naar de hal verplaatst. De begane grond werd uitgebreid.  Aan de voorzijde is een klassieke erker toegevoegd, aan de achterzijde is de woning vergroot met een serre over de gehele breedte, en ontstond een zeer ruime lichte keuken. Tussen voorkamer en keuken zijn de oorspronkelijke “kamer en suite” deuren opnieuw gebruikt. Om de kleine tuin beter te kunnen gebruiken, werd de bestaande schuur deels gesloopt zodat een overdekt terras ontstond.

  • Categorie: verbouw